PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Jun-2009 15:50 Email | Share | Bookmark
LPS GIAN...PUUHAMAA 2ND TIME

 
Puuhamaa Water Park Finland
 
Byk loker yg std by..eur2
Water slide @ Puuhamaa Water Park
Sauna pun ada
 
Puuhamaa Dry Park
 
 
 
meh main catur dan pasir
 
 
Water slide @ Dry park..x yah tukar baju
mini golf
itula yg kitaorg naik..kecut gila, curam
 
 
 
 
CURAM GILE...TERTINGGAL JANTUNG
HUBBY DAN AUNI
Auni berani duduk depan, Syaza duduk belakang Yani..
Yani jadi driver swan
 
BOT NI DULU DH MAIN
 
 
pakai helmet sblm naik golf car
 
 
 
 
 
ni lag satu water slide @ dry park
 
 
 
 
 
Kawasan lalulintas basikal
 
 
Auni yg bole harap kayuh basikal..Syaza x nak kayuh pun
Iris dan topi tu x pernah lekang..nak plak dia pakai
 
 
 
 
bawa bekal simple je...
grill elektrik
 
 
TPT CENDERAMATA
peraturan water park
yani @ Puuhamaa Water Park
Auni dh fobia
 
 
 
 
 
tgh tunggu train..posing baik punya
 
Helikopter..dulu dh main, penat kayuh
tpt cenderamata
 
 
 
Mula2 nk pi Puuhamaa ramai2 minggu ni, tapi disebabkan ada halangan hanya family yani yg available. Dan pada asalnya kitaorg nk pi Serena sbb mungkin minggu depannya br nak pi Puuhamaa..tapi pagi td bila tgk cuaca yg tersenyum ceria, terus tukar haluan pi ke Puuhamaa...heheheh..jgn mare.

Sampai awal pukul 10.15 pg, mmg x ramai org...sukenyaaaa. Kitaorg pi main dry park dulu kmdn makan. Lps tu br pi water park. Lenggang sehhhhh..kitaorg yg awal masuk. Yani tukar baju lambat, Syaza dan Auni dh main dulu. Abg kamal ter advance suruh main gelongsor tanpa lihat kedalaman kolam, Auni hmpir lemas. Lps tu dia terus fobia....alamakkkk, puas pujuk. Yg si Iris plak asyik panjat keluar masuk..jenuh nk pegang..asyik main tepi..main sampai hidung dan bibirnya dh naik biru..x serik lagi tu..hahahah. Syaza main celup badan je...

Kmdn kitaorg tukar baju balik dan train keliling 3/4 kawasan Puuhamaa. Cdgnya nk balik la lps tu tapi Syaza dan Auni mcm nak main air balik. Maka, kitaorg pun pila tukar baju main balik kat tpt yg ada air pancut. Kamera dh out so x de gmbr yek. Kali kedua ni, Yani dan Iris dh penat jadi x tukarla. Lgpun sekejap je, Auni dh mula nk masukkan kaki...nk kene ajar balik ni supaya x fobia...ambik kelas swimming kang...boleh ayang?

Dalam kereta, semua tido kecuali hubby la...ponekkkk walaupun main airnya skjp je. Lps ni nk try Serena la sbb Auni takut kt Puuhamaa. Tgkla...kdg2 berubah gak..Apa2pun hari ni happy sgt sbb dh lepas gian nk rasmikan swimming suit muslimah yg baru beli. X de guard yg tegur sbb dorg tgk kitaorg anak beranak sedondon pakai..heheheh...lps ni x de lg alasan x bole main air..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net