PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 3-Apr-2009 23:58 Email | Share | Bookmark
SBLM & SLPS.....HALAL LIHA LEEPAVARA

Hubby dan dagingnya
Buat mak yg rindu kat kg ..tatapla wajahku
Cian Iris penat buat cake deco
sempat plak ambil gambar sementara tunggu hubby beli daging..
 
Nak citer sikit..

Yani drive ke rumah kak ct pkl 9.30 dr rumah dgn harapan Iris tido dlm keta dan x mengacau masa kelas nanti. Dah nak sampai umah kak ct br dia tido dan kebetulan masa pusing2 cari parking, parking x de plak tu, maka yani ambil keputusan drive balik ke rumah yani sbb itu je yang jalan yani tahu...heheheh . Yani drive balik sampai ke Prisma, masuk parking Prisma, keluar balik, kmdn drive balik ke rumah kak ct. Lena gak si kecil tu tido...syok je. Sampai rumah kak ct, ada plak parking, mmg rezeki la (slps menghabiskan duit minyak).

Bila dh kat bawah umah kak ct, yani cari hp, x jumpa. Alahai macam mana nk masuk, x tahu password bgnn. Yani lepak kat luar tu dlm 5-10 minit gakla, dh jerit kat luar (x de la kuat sgt), x de respond pun. Baru je yani bercdg nk pi bhgn tingkap dapur sblh sana, tetiba ada bunyi hp yani...eehhhhhhh...cpt2 selongkar bag, rupanya dlm poket bhgn dalam yg berzip tu rupanya terselit..ayang call..nasib baik sungguh..dptla call kak ct dan dapatla masuk. Cian kat Iris la..berangin kat luar tu walaupun cuaca br mula nk panas kn...

Balik dr rumah kak ct tu, yani call hubby tanya nk balik sesama tak....yela alang2 pkl 3 lebih kan. So, dgn ingatan yg kabur2 tu cuba mengingatkan balik jalan ke Otaniemi. Alhamdulillah sampai terus ke dpn bloknya.. Kitaorg balik tu sempat singgah Leepavara beli daging halal kat Halal Liha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net