PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Apr-2009 18:00 Email | Share | Bookmark
'ONNEA' PULL APART CUPCAKES & XTRA CUPPIES 4 MY NEIGHBOURS

pull apart cake @ cupcakes cake
cupcakes xtra (jiran kiri)
cupcakes kanan (jiran kanan)
Payah gak buat pull apart cake ni..Cupcakes cake ni dh jadi trend kt Malaysia sbb senang x yah potong2, tarik terus satu kalu nk makan.heheheh sonang kojo kan...terus ngap. Tapi leceh sikit masa nk melepa bc masa awal2 tu, tapi bila dah melepa, sume cuppies tu melekat menjadi 1, gerak pun sama2...lepaan yani masa ni x la smooth sgt sbb cuppies tu ada yg terlebih sikit tinggi.

Yani terbuat adunan lebih sgt iaitu 2 adunan sbb sblm ni 1 adunan mcm x cukup kalu nk mkn kat rumah lagi. Bila lebih tu yani hiaskan cuppies (ada yg besar ada yg kecil) utk jiran kanan kiri yani. Knp? Saja je, salam ukhwah..wakakaka dh masuk 2 thn br nk salam ukhwah ...tarak guna punya jiran (aku la tu). Bukannya apa, dorg ni privacy sgt, so kitaorg pun macam takut nk tegur. Tapi disebabkan cuppies yg lebih ini, maka kuatkan hati pila jugak tekan loceng. Mula2 tekan pada pukul 1ptg..x de org buka..bagus2 pi study.Ptg pukul 4, jiran kanan balik ...masa bebudak ni sampai rumah, yani pun keluar pi tekan loceng.."ting tong" mamat saleh keluar dgn pakai t shirt, spender dan stoking je...ya allah, silau mata jap. Yani cepat2 beri kat dia sambil bg 2 -3 patah pktn kmdn chow. Jiran kiri tu, Yani bg masa lepas balik kelas pkl 7.30ptg. Kali ni punyg keluar mamat saleh tapi fully dresses.. x silau mataku..heheh. Kesimpulannya, dua2 mamat tu macam x caya yani bg cuppies, pandang yani 2-3 kali tu...wakakakakak..suka betul buat surprise gini..hobby gitu.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net