PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Mar-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
DEKORASI COKLAT :KEK JASMI DAN KENGKAWAN NYA

 
 
 
Kek ni tempahan Jasmi utk kengkawannya. Thanx Jasmi. Oleh kerana x de permintaan tulisan atau gambr, maka yani buat deco kek mcm kt kedai...saja nk try buat coklat dekorasi. Guna coklat semata2, cairkan, buat design terus atas kertas baking dan frozen kan. Coklat ni sensitif dgn suhu tgn, so kene cepat2 letak dlm bekas. Ianya bole thn lama kalu simpan dlm frozen.

Alamak Jasmi..sorryla aku terletak lama dlm freezer sbb layan bebudak tu..lupa sungguh...tu sbb terkeras...huhuhuhu sodih la.....nnti aku ganti lain ye...selalunya bila dh buat kek tu, aku terus hntr je..nila 1 time, tersiap cepat...sorry...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net