PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Mar-2009 23:25 Email | Share | Bookmark
LAAAA...KELAS & EXAM "HYGIENIC PROFIENCY" PD 28/3/09 DIBATALKAN

Dapat sms yg mengatakan kursus & exam hygenic pd 28/3/09 kat Tapiola tu dibatalkan. Alaaaaa...camne ni? huhuhuhuh...nasib baik belum abis pulun buku tu, kalu tak lagi benganggggg...

Buku ni dibeli dr gurunya..email kt dia kata nk buku dan kita bg alamat sekali. Kmdn, byr buku (eur26) melalui online slps dpt invoice drpdnya. Info pasal buku ada sekali dlm buku kursus Espoo sblm ni. Kelas ni pun belum dibayar lagi sbb invoice x sampai lagi..mmmm..patutla invoice lmbt sampai rupanya nk dibatalkan....

Kelas + exam ni harganya eur29 dan bahan eur8,40. Ianya sepatutnya bermula dr pkl 10pg sampai 4.45ptg. Kursus ini utk pekerja yg mengendalikan brg mknn. Jika berjaya dalm peperiksaannya yg diadakan hari yg sama itu, maka dia akan mendapat sijil drpd "Finnish Food Safety Authority Evira". Sijil akan dipos dan anda perlu mempunyai ID yg sah dan mempunyai gambar iaitu lesen memandu atau "social security card" utk menuntutnya. Bahan boleh dilihat di www.hygos.fi

Fuyooo...pjg gak aku translate dr buku kursus....ala apa salahnya utk info kpd sesiapa yg berminat..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net