PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Oct-2008 16:05 Email | Share | Bookmark
FLEA MARKET + OPEN HOUSE RAYA RUMAH RASHDAN/SAFIAWATI

 
Jasmi larat angkat Auni yg 14 kg
Syaza, hubby & Auni tgk itik
Hubby & Auni tgk itik
 
 
 
Berlakon je sbb asyik ambil gmbr org , gmbr sendiri x de
 
1 euro je...buat geli2
Terkejut kak ct..
 
 
 
 
Bznya tuan rumah
Menu open house raya rumah Atie
 
Liyana & Syam dr Ericson
 
 
yg sempat dirembat
Apala yg atie lupa tu...heheeh jgn mare ye
Pagi2 pkl 8pg dh berdesupp ke Tapiola ambil Jasmi utk ke flea market di sekolah antarabangsa Zahid, Helsinki. Dlm perjalanan pergi dan balik, kitaorg jln kaki lalu kt sungai situ dan terjumpa itik dan angsa. Apalagi, bebudak ni jakunla. Nasib baik Jasmi jd bidan terjun sbg "babysitter". Tq Jasmi.Kak ct yg tunjuk jln dan byk tunjuk brg untuk dibeli especially buku2 English (yg susah sgt nk dpt kt Finland). Buntang jugak biji mata nk beli sbb brg byk murah dan bole dpt 1euro. Contohnya pinggan kaca flat yg lawa tu..

Semasa sdg menelek brg, dpt call dr Muzammir yg mengatakan kereta pancit. So, hubby pun pila tgk ngan Zack yg ada kt umah. Maka, tinggallah mak2 budak bershopping & sorg teruna yg jd "babysitter". Payah gak x de bapa2 budak sbb susah nk fokus pd shopping. Last2, kitaorg balik rumah Kak ct sbb dh penat kejar budak dan pujuk budak yg nangis dan nak air.

Lps Zohor, barula kitaorg bertolak ke rumah Atie/Rashdan. Tetamu yg dtg selain keluarga kitaorg adalah keluarga Muzammir/Faizah, Keluarga Mimi/Haszlee, Keluarga Liyana/Sham, Jasmi, Misbun Shawal, Salim, Wan, Kak Ani dan Nana (Dewi Tahir).
Tq tuan rumah ajak kitaorg lg.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net