PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 8-Mar-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
ELIXIA OH! ELIXIA...

ELIXIA
Pada 6 Mac lepas, 'oppa' yani dgn secara senyap2nya telah mendaftarkan yani dalam ELIXIA punya program.... ( bole rujuk di lmn ni : http://www.elixia.fi/). Ini mungkin berikutan hasil temubual doktor dgn yani pada pertemuan yg lepas dimana doktor tu mengatakan yani kemungkinan ada ciiikiiittt stress slps beranak. Doktor siap cdgkan org dtg rumah utk berbual ataupun jumpa pakar. Alamak !!!! mcm citer dulu je tapi situasi lain...hehehe. Bagi yani, mungkin ada sikit sbb ye la anak dh masuk 3, lain2 perangai dan masing2 meragam serta dunia kita dh agak terhad sikit masa tu...mungkinla ada sikit... . Lagipun masa soal selidik tu, yani jawab gitu2 je.. x dela berfikir sgt...alih2 result nya gitu. Tapi ok gak kan, dpt jugak yani pi exercise kt luar sorg2...heheh. Sbnrnya 'oppa" bg pilihan samada nk line internet laju atau ELIXIA, tapi yani pilh ELIXIA sbb bole kuar peluh, enjoy music, jumpa org lain (walaupun x bercakap), dpt confident diri balik dan freedom (bole joli sendiri) !

TTTTTTTTTQQQQQQQQQQQQQ AYANG....

Hari ni first day....yani pilih kelas easy aerobic dan fitball. Seronot....dan lenguhhhhhhhhhhh

CHAYOK !



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net