PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Feb-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Update citer lama....especially about my IRIS

IRIS
MAIN HUJUNG MINGGU
SYAZA AUNI & BUDK MANA NTAH
ASYIK PGG AUNI JE
AUNI & SYAZA

Latest news is my newborn baby IRIS BT KAMARIZAN...She was born on 2 January 2008 at 5.57 pm with a weight 3.18 kg and 52cm long. She's already overdue for 12 days.....(fuyooo...speaking....kalau salah....buat x nampak ye)...

First time bersalin kt tpt omputih ni pun..gerun gak...yela tak tahu camne kan...lg2 kitaorg x de KELA (ala org sini punya bantuan kew/kebajikan), takut mahal payment hospitalnya...tapi alhamdulillah hanya 26 euro utk 1 hari...so, utk 3 hari 2 mlm ialah....(tolong kirakan ye..) euro. 1euro = rm 4 lebih . Itupun nasib baik normal kalau bedah, mungkin mahal lg kot.

Skrg ni musim sejuk (winter), salji dah turun walaupun bkn tiap2 hari tapi dapatla jugak merasa daripada tpt lain yg x turun lagi salji. Syaza mmg berkenan betul ngan salji sebab boleh baring atas salji dan buat bentuk angel. Selain itu, dia asyik kumpul gumpalan salji (mcm batu tu) nak buat snowman konon... asyik golek2kan aje salji tu tapi snowman nya x muncul2....hehehe...Auni apalagi asyik ikut je apa kakak dia buat....dah tu suka sgt jatuh dan suruh org angkat................

Yani buat apa? Apalagi kalau bukan BERPANTANG dan jaga IRIS....bosan seh...ini yg mengadap internet aje...buat video...update fp ni

ala gambar kt hospital dlm hp..nantila upload ye



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net