PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Mar-2009 17:56 Email | Share | | Bookmark
KEK TOM & JERRY UTK PELANGGAN SETIA...

 
 
 
View all 7 photos...
Thanx Adreana... Kek ni kek coklat sponge dgn bc filling shj. Gmbr tu mcm biasa guna kaedah frozen bc transfer tu..tapi masa hubby lukis (tekap kt skrin komputer) tu, dia x budget gambr tu dgn saiz kek. Yani pun x perasan, bila nk letak baru perasan tu gmbr tu besar...alamakkkkkk! nasib baik mmg buat background gmbr tu....1 time try buat background...sblm ni buat hanya pada gmbr saja. Apa2 hal finishing settle....






Monday, 16-Mar-2009 14:10 Email | Share | | Bookmark
FRUST ! LEMAH SEMNGAT ! BENGKEK THP DEWA ! SUKA HATI AKULA!

Sorry ni hanya luahan..jgn ada sesiapa terasa..IT'S NOT U!!!!...

Aku mmg bengkek gila sesngattttttttttttttt...Ahhhh! malaslah nk citer kat sini..aku citer dlm blog aku yg lagi satu la, jgn x tahu blog rahsia aku...wakakakakakak..kalu ka sini nnti kang ada org perasan dia plak...PERASAN..! dh tahu salah, pandai2 la ubah diri...tak kan nk bgtau gak...membazirrrrrrrrrrrrr air liur aku ...drpd membazir...mkn kek lg bagusssssssssssssssssssssss...


Sunday, 15-Mar-2009 09:30 Email | Share | | Bookmark
AKU SI PEMOTONG RAMBUT....

Hahahahah...aku si pemotong rambut. Masa balik Msia thn lps, bawa balik gunting besi yg tajam tu, so yani gna tula...sedap je potong dgn bunyinya zappppp....Sblm ni, hubby guna mesin je..tu yg muka mcm boy je...hehehe tapi rasanya yani potong sepesen gak..cuma Syaza punya rambut tu yani dpt tipiskn sikit kt bhgn blkg. X de la mcm stail afro plak..

nnti update gmbr ye...


Sunday, 15-Mar-2009 09:07 Email | Share | | Bookmark
TEPUNG KEK & ROTI

Tepung kek
Tepung roti
Hari ni tgh rajin sgtttttt nk update fotopages tapi x tahu nk tulis apa..kmdn terjumpa gmbr tepung dr folder gambr. Yani mmg ambil gmbr brg2 kat sini sbb benda baru dan nk buat ingatan pd diri sendiri..heheh

Tepung kek yg ada gmbr kek kat depan dan tepung roti yg ada gmbr roti kat depanla...


Friday, 13-Mar-2009 09:35 Email | Share | | Bookmark
GMR2 AKTIVITI2 SYAZA @ OLARI DAYCARE, ESPOO

Ni masa pyjama party...tapi waktu siangla
Aktiviti menanam pokok
x tahu buat apa..
View all 14 photos...
Gmbr2 ni ckgu Hellevi yg ambil, kmdn masukkan dlm photo web dorg, lps tu bgtau kat parents bebudak ni. So, yani copy and paste la..heheheh..Nampaknya Syaza dh mula adopt dgn kengkawan dia, mungkin sbb dh tahu finnish sikit2, dh bole buat ayat kn...good work Syaza..keep it up anak mama !





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net