PAHIT MANIS DI FINLAND

By: chomel dvery

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
LINNANMAKI, HELSINKI

auni @ linnanmaki
 
syaza x nak naik animal..dia nk duk kat tepi je...
View all 54 photos...


Saturday, 6-Jun-2009 13:00 Email | Share | | Bookmark
LPS NAIK BOT...

 
 
donut keledek...
Oleh kerana lawatan bot habis awal, kitaorg pi tgk kolam cetek kt Tapiola. Kolam tu dh berisi air tapi x bersih lg. Itik plak yg nyibuk kt situ...Bebudak ni plak yg sibuk main air gitu2, maknya tgh ber'tan' ning..hehehe. Mlm tu buat donut keledek...


Saturday, 6-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
JALAN2 NAIK BOT KELILING HELSINKI...BERSAMA PROF NASA & KELUARGA

 
keta parking
 
View all 23 photos...
Faizah & d geng, Mimi dan Suria pun ikut sekali. Lawatan ini utk menemankan keluarga Prof Nasa yg sdg bercuti di sini. Takde idea nk bawa mana sbb nothing interesting dan cuaca skrg tgh hujan dan mendung je...maka, rounding je keliling helsinki dalam tempoh 1.5 jam.


Thursday, 4-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark

 
Buat kek pisang makan sendiri, nk hias dgn cream cheese tapi cream cheese dh abis..huhuh. Tapi ini guna 2 biji je pisang, x sedap sgt sbb tepung lebih byk. So, lain kali guna resepi betul2 ye.



Friday, 22-May-2009 21:36 Email | Share | | Bookmark
2 ORDER TART FROM ATIE...TQ

NNTI UPDATE YE


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net